Containerverhuur Wijchen

Op zoek naar containerverhuur in omgeving Wijchen bestel dan voor het gemak eenvoudig een Lucabak? Gaat u thuis opruimen of komt er binnenkort afval vrij? Op lucabak huur je binnen enkele stappen een afvalcontainer. Alle afvalcontainers worden bij u thuis geplaatst zelfs op zaterdagen. Welk afval u ook wil verwijderen Lucabak biedt diverse afvalcontainers voor onder andere het vervoeren van schoon puin, hout afval, grond met puin, groen en tuinafval, dakafval en bouw of sloopafval.

Hoe werkt het precies als ik een container wil huren in Wijchen?

Stap 1: Klik op het ‌ icoon achter de gewenste container en klik daarna in de winkelwagen op “Bestelling afronden”.
Stap 2: Vul uw factuurgegevens en afleveradres in. Klik daarna op “Bestelling afrekenen”.
Stap 3: Kies de gewenste bank en rond de betaling af via iDEAL. Zodra de betaling afgerond is ontvangt u een bevestigingsmail inclusief factuur.
Stap 4: Wanneer de afvalcontainer gevuld is kan deze worden afgevoerd. Vul hiervoor het ophaalformulier in. De link naar het ophaalformulier is te vinden in de bevestigingsmail die u na uw bestelling heeft ontvangen.

Waarom een container huren bij Lucabak?

  • Lage all-in prijzen
  • 1 maand huur
  • Geen borg
  • Voor elke klus de juiste container
  • 24/7 eenvoudig bestellen
  • Veilig betalen
  • Inclusief plaatsen en afvoer
  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
  • Ook op zaterdag

Vragen over containerverhuur Wijchen

Kan ik de dag van levering nog veranderen?
Ja. U kunt de verandering per email bevestigen. Bij ontvangst van de email, wijzigen wij de datum van levering. Dit dient u te doen 48 uur voor de bestaande datum van de levering.

Hoe laat wordt mijn container geplaatst in Wijchen?
Op de dag van levering wordt de container voor de middag geplaatst. Helaas kunnen we geen exact tijdstip aan u doorgeven.

Mijn container is niet volgens afspraak geleverd. Wat moet ik doen?
Controleer eerst de gegevens van uw bestelling. Klopt de leverdatum? Zo ja, neem dan contact op via telefoonnummer 06-5324 4235 of via het contactformulier.

Leveren jullie de container ook op zaterdag?
Ja. Lucabak levert de afvalcontainers ook op zaterdag!
– Plaats uiterlijk op vrijdag voor 16:00 uw bestelling via Lucabak.nl voor plaatsing van de afvalcontainer op zaterdag.
– Afvoeren van een volle container op zaterdag is mogelijk (geldt ook bij een wissel).

Hoe kan ik mijn container laten ophalen?
Vul het ophaalformulier op de homepagina in om de volle container af te laten voeren. Tijdens het invullen heeft u de mogelijkheid zelf een ophaaldatum te kiezen. Let op! de ophaaldatum is een indicatie. Na verzending van het ophaalformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Kijk dan even in uw spam map.

Ik wil mijn container laten wisselen. Hoe moet ik dat doen?
U kunt de container laten wisselen door het ophaalformulier, welke u per mail toegestuurd heeft gekregen, retour te sturen en daarop kunt u dan aangeven dat het gaat om het wisselen van de container. Tevens besteld u dan op de site een nieuwe container en geeft op het bestelformulier nogmaals aan dat het om het wisselen van de container gaat. Heeft u geen email ontvangen? Wellicht is deze dan in uw spam map/ongewenste post terecht gekomen.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van de container?
Nee. Als u tijdens de bestelling in het opmerkingen-veld aangeeft waar de container geplaatst moet worden, zal de chauffeur hier rekening mee houden tijdens de plaatsing. Wel dient u telefonisch bereikbaar te zijn op het telefoonnummer dat u opgeeft bij uw bestelling als zich onverhoopt toch een probleem voordoet. Opmerkingen voor het afvoeren van de container kunt u doorgeven wanneer u het ophaalformulier invult. Voor het ophalen dient u te zorgen dat de container vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur. Als de container niet vrij staat, rijdt de chauffeur een loze rit en zullen er ritkosten in rekening worden gebracht. De kosten voor een loze rit bedragen € 50,00 inclusief btw.

Waar kan de container worden geplaatst?
Houd bij het kiezen van een plaatsingslocatie voor de container rekening met de volgende zaken:
– Er moet voldoende ruimte zijn om de container te plaatsen. Ook de toegangsweg naar de locatie moet voldoende toegankelijk zijn voor een vrachtwagen. Let op bomen, lantaarnpalen etc..
– De container moet ook weer worden afgevoerd en is dan een stuk zwaarder. Door het gewicht van de container en de vrachtwagen kan de onderliggende bestrating verzakken.
– Ook onder de bestrating kan schade ontstaan aan leidingen, buizen, elektriciteitskabels etc.
– Overleg tijdens plaatsing met de chauffeur. Bent u niet aanwezig tijdens plaatsing? Tijdens uw bestelling kunt u in het “opmerkingen” veld extra plaatsings- of afvoer aanwijzingen voor de chauffeur achterlaten.
– Neem bij twijfel over de de locatie waar de container moet worden geplaatst contact met ons op.

Kan de container langer dan één maand blijven staan?
Ja. De extra kosten buiten de inbegrepen huurperiode van 1 maand zijn € 5,00 inclusief btw per week.

Huur vandaag nog een container in Wijchen bij Lucabak.nl