Transport & Levering

In de volgende regio leveren wij containers en zand:


 
Enkele aandachtspunten:

  • We kunnen met behulp van de kraan 2 tot 3 meter vanuit de auto lossen.
  • Levering over een heg of schutting behoort tot de mogelijkheden, mits dit bereikbaar is binnen de 2-3 meter buiten de vrachtwagen en de vrachtwagen parallel aan de heg kan parkeren op de weg (parkeren op de stoep is niet mogelijk). 
  • Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling (in het veld notities) of direct daarna per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de opdrachtbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden. 

Let op:

  • We kunnen niet op adressen leveren die niet geschikt zijn voor een vrachtauto, denk aan gewichts-, lengte- en breedtebeperkingen.
  • Door het verdichten/aantrillen van het zand, heb je 20% meer zand nodig dan theoretisch berekend.

Hoeveelheid vul-/straat-/ophoogzand berekenen:
– Meet het aantal strekkende meters.
– Meet de breedte in strekkende meters.
– Deze aantallen vermenigvuldigt U. Nu heeft U het aantal vierkante meters (m2). Bijv. 5m x 5m = 25m2.
– Vermenigvuldig dit getal met de aan te vullen hoogte in meters. U heeft nu het benodigde aantal m3’s.
Bijv.: u wilt 25m2 met 25cm. ophogen: 25m2 x 0,25 = 6,25m3.
– Vermenigvuldig het aantal m3’s met 1,2. Dit in verband met de inklinking van zand. Zand zakt zo’n 20% in na   verwerking, waardoor u in de praktijk meer nodig heeft dan theoretisch berekend. In het genoemde voorbeeld: 6,25 x 1,1 = 6,9m3. U heeft dus zo’n 7m3 ophoogzand nodig.

Transport losgestort zand

Losgestort zand (vanaf 2 à 4 m3)  wordt achteruit de auto op uw oprit, parkeerplaats of straat gekiept. U kunt in overleg met de chauffeur een geschikte losplek bepalen. Aanwijzingen van de klant betreffende de losplek geschieden altijd op uw eigen risico. Levering is altijd mogelijk de volgende werkdag, mits voor 12.00 uur besteld. U kunt ook een andere gewenste werkdag uitkiezen in het bestelmenu.

Let op de bereikbaarheid (denk aan bochten, draaimogelijkheden etc.) bij het bestellen! De precieze leverdag wordt in overleg met u bepaald.

Belangrijk: De vrachtwagens waarmee geleverd wordt kunnen niet onverhard rijden en lossen. Verder is het wel noodzakelijk dat u aanwezig bent bij levering, o.a. om te zorgen dat de levering op de juiste plek terecht komt. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk dat u met een teken de leverplek kenbaar maakt.