Op zondagen en feestdagen zijn wij gesloten

Veilig betalen      Op werkdagen voor 21:00 besteld, de volgende werkdag geleverd      Lage all-in prijzen      1 maand huur      Geen borg      Inclusief plaatsen en afvoer          

Belading afvalcontainer 3m3 houtafval

De lading van de container dient zich te beperken tot maximaal 10 cm boven de rand. Uitstekende delen aan voor-, zij- en achterkant zijn niet toegestaan en is voor ons gevaarlijk om te vervoeren. Deze overbelading wordt extra in rekening gebracht.

Vergunning afvalcontainer 3m3 houtafval

Meestal is een vergunning niet nodig voor het plaatsen van een container in een woonwijk. In de binnenstad kan dit echter anders zijn. Wij adviseren derhalve vooraf bij uw gemeente te informeren of een vergunning nodig is om een container te plaatsen.

Wij en onze leveranciers gaan er vanuit dat de eventueel benodigde vergunningen in uw bezit zijn.

Levering afvalcontainer 3m3 houtafval

Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur de container heeft besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. U kunt echter ook een andere gewenste datum aangeven.

Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde tijd of plaats waar de container geplaatst dient te worden, verzoeken wij u dit bij de bestelling aan te geven. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen.

De levering van de container vind op werkdagen plaats tussen 07:00-18:00 en bij een zaterdaglevering tussen 07:00-12:00. Voor plaatsingen op werkdagen kan u een voorkeur doorgeven tijdens uw bestelling (ochtend tussen 07:00-12:00 en middag tussen 12:00 en 18:00).

Toegestaan afval

Toegestane afvalproducten

Geperst hout, hardhout, zachtboard, vezelplaat
Spaanplaat, multiplex, chipwood, mdf
Geplastificeerde houtsoorten
Geverft hout en plaatmateriaal
Deuren en kozijnen zonder glas en aluminium.
Het hout mag spijkers en schroeven bevatten. Beslag en bouten dikker dan 10mm dienen te worden verwijderd.

Niet-toegestaan afval

Niet toegestane afvalproducten

Snoeihout, boomstronken, boomstammen
Geïmpregneerde houtsoorten
Bielzen
Chemisch verontreinigd hout- en plaatmateriaal en materiaal dat verontreinigd is met cementspecie, teerafval, dakleer, dakbedekking, etc.
Aangerot hout en hout dat lange tijd onder water heeft gestaan
Bedrijfsafvalstoffen en/of gevaarlijke afvalstoffen
Bovenstaande lijst is niet uitputtend, neem bij twijfel altijd contact met ons op voordat u het afval in de container aanbiedt.